életmód magazin

agarajz

Szelektív hulladékgyűjtés

2016. július 16. - agarajz

Nem mindegy, hogy nyelvvizsgánk és végrendeletünk írás- vagy szóbeli-e. (No nem mintha az írás ne szavakból állna.) Másrészről a szavak minden formájukban könnyen a nyakunkra nőhetnek.

Az írás sokáig eláll, ám bizonyos mennyiség fölött elbitorolja az ember fiókok alkotta életterét. A szó romlékony, tárolása hűs helyiségben is csak szükség esetén, körültekintéssel javasolt. Mindezek miatt:

Gyűjtse Ön is szelektíven a szellemi hulladékot – együtt, egy boldogabb bolygóért! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://agarajz.blog.hu/api/trackback/id/tr128895288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zed is dead 2016.08.14. 10:53:09

Kedves agarajz! Megfogadtam jótanácsát, és a mai nappal kiszelektáltam az alábbi szavakat verboszférámból:

- "pocaklakó"
- "ex-glammodell"
- "clafoutis"
- "tudta-e ön?"
- "pingvinpöcs"
- "verboszféra"

Remélem valami guberáló nem szedi fel őket...

agarajz · agarajz.blog.hu 2016.08.24. 12:25:30

@zed is dead:
Tisztelt Zed!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy hulladékgyűjtőnkbe helyezett "pocaklakó" szavát sikerült 2.000 000 dollárért értékesítenünk a most készülő Alien: Covenant című film producereinél. Kérjük, az Önnek járó részesedés ügyében keresse föl kiadónk pénzügyi osztályát. Együttműködését köszönjük!

U.i.: További szavainak újrafölhasználására még keressük az optimális megoldást. A "tudta-e ön?" szócsoportra eddig 9 államfő nyújtotta be igényét, köztük Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin és Kim Dzsongun. A licitet jelenleg Darth Sidious, más néven a nagy Sheev Palpatine vezeti. További értesítésünkig kérjük szíves türelmét.
süti beállítások módosítása