életmód magazin

agarajz

Egy ruhaszárító kötél diadala tollaslabdahálóként

2016. október 02. - agarajz

A tárgyak eredeti funkciójuktól eltérő használatáról már többször esett szó ezen a blogon. Ezúttal egy ruhaszárító kötelet mutatunk be, tollaslabdahálóként használva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://agarajz.blog.hu/api/trackback/id/tr8711760709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zed is dead 2016.10.06. 21:31:58

Vajon nem lehetséges, hogy a szökésben levő tollaslabdaháló ruhaszárítónak álcázta magát, de két szemfüles hálóvadász (akik magukat tollaslabdázóknak álcázták) ravaszul kiugrasztották a félkegyelmű sporteszközt a bokorból?

agarajz · agarajz.blog.hu 2016.10.14. 21:44:10

@zed is dead: Kedves Zed! Értelmes hozzászólásával ezúttal is örömet okozott. Szinte tökéletes a megfejtése, azt az egy apróságot leszámítva, hogy a szökésben lévő ruhaszárító macskának álcázta magát, és a macska az, aki rátett még egy lapáttal, és olyan ruhaszárítónak álcázta magát, amely hálónak álcázza magát. (A ruhaszárító kötelet gyilkosságért, a macskát dealerkedés miatt körözik.)
süti beállítások módosítása