életmód magazin

agarajz

Szorongással a bálnákért!

avagy éljen a blog hivatalos Facebook oldala!

2014. április 22. - agarajz

b_lna_retus_lt_v_gott_1398192764.jpg_384x512

Tegnap elindult a blog Facebook oldala, ez érdemel egy ünnepi képet. A Facebookot elsősorban ugye arra használjuk, hogy közérdekű információkat osszunk meg ismerőseink körében. Gyakran látunk tiltakozásokat, illetve jótékonysági kampányokat, amelyekhez egyetlen kattintással csatlakozhatunk. Ehhez a mozgalmi trendhez, illetve a szintén népszerű természetvédelmi hullámhoz szeretnék igazodni mai posztommal (nem elhagyva ezzel eredeti témánkat, a természetet).

A plakát nem egy valós kampányhoz készült, és elkészülése során egyetlen állat sem sérült meg.   

A bejegyzés trackback címe:

https://agarajz.blog.hu/api/trackback/id/tr26070743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Zachar 2014.05.05. 16:10:12

Nagy Ég! Köszönet Aga, felnyitottad a szemem! Most már soha nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy nem áldozok egy büdös garast se valami magasztos célra! Átkozott manipulátor lélekkufárok!

Egyébként... egyébként láttál te már bálnát?

agarajz · agarajz.blog.hu 2014.05.05. 19:17:13

Nocsak! Éppen a rajzolt figurák Ős(!)tehetsége, a Firkák Ura száll le hozzám, és kommentel engem, az apró agát?! Szerencsére azért like-ot nem nyomtál se a blogra, se a posztra, ez némileg megnyugtat. : )
Az pedig mindentől függetlenül boldoggá tesz, hogy a plakát egyik (egyik, mert mocskosul sokrétű ám!) üzenete célba ért.

***

Most hogy mondod, sose láttam bálnát, miért, arra célzol, hogy nem így néz ki? Mutass nekem egy igazi hús-vér bálnát, és ha a két szememmel látom, elhiszem, hogy nem ilyen. Fotó nem játszik, azt simán meg lehet buherálni.
süti beállítások módosítása