életmód magazin

agarajz

Piramis

2016. február 22. - agarajz

Vannak kérdések, melyekre még a tudomány fejlődése sem nyújtott - legalábbis a mai napig - kielégítő választ. Ilyen a piramisok keletkezésének rejtélye is. Piramisok ma is épülnek, s létezésük ma is csupa titok - ezt ábrázolja a mai kép.   

A bejegyzés trackback címe:

https://agarajz.blog.hu/api/trackback/id/tr958411934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zed is dead 2016.03.04. 15:29:00

Szerintem a bűzelzárón éjjelente felkapaszkodó vakondemberek keze (ásólába) van a dologban.

agarajz · agarajz.blog.hu 2016.03.06. 11:20:17

Kedves Zed! Szerkesztőségünk köszöni értékes észrevételét. Tájékoztatásul közöljük, hogy az általunk megkérdezett tudóscsoport szintén elemezte a Vakondember-teóriát (közvetlenül a Télapó-elmélet cáfolata után). Azonban mivel semmivel sem sikerült közelebb jutniuk a vakondemberek indítékának megfejtéséhez, a kutatást felfüggesztették, és áttértek az Intelligens Gurigák tézisre. Ez utóbbit jelenleg is, 24 órában, váltott műszakban vizsgálják. (Amint bekövetkezik a rég várt áttörés, Ön mint legaktívabb, tiszteletbeli kommentelőnk lesz az első, aki értesítést kap róla.)
süti beállítások módosítása