életmód magazin

agarajz

Húsvéti tojáskeresés

2015. április 06. - agarajz

Szép tradíció húsvétkor a tojáskeresés. Feltehető, hogy a képen látható emberek egy vállalati csapatépítő keretében gyakorolják ezt a hagyományt. Az is elképzelhető, hogy egy értelmi fogyatékosok bentlakásos otthonának lakói, akiknek szabadtéri programot szerveztek. S persze az is lehet, hogy valami egészen másról van szó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://agarajz.blog.hu/api/trackback/id/tr897345594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zed is dead 2015.04.06. 21:05:52

Mi van, ha például ők... ők *AZOK* az emberek, akik a tojásokat elrejtik, hogy mások megtalálják őket...? Nem hiheti senki épeszű, hogy a nyúl tojja a tojásokat, nemde? Nemdebár?

agarajz · agarajz.blog.hu 2015.04.08. 09:10:41

Köszönöm az értékes hozzászólást, Zed, megoldási javaslatod tökéletes! Igen, könnyen lehet, hogy szó nincs tojáskeresésről, ezek azok az emberek, akik elrejtik a tojásokat (miután kitojták őket? erre céloztál?).
süti beállítások módosítása